Publisert av Egil Brastad Hansen den 18.03.21.

Grasrotandelen fra Norsk Tipping tikker jevnlig inn på Bjerkreim Lions konto. Dette er viktige midler som igjen kan viderefordeles til gode formål.

Alle medlemmene kan medvirke til å verve flere spillere som gir sin grasrotandel til Lions, uten at det koster dem noe ekstra.

Hvis du ønsker ytterligere informasjon om hvordan flere spillere kan verves, er det bare å ta kontakt med Styret.

Hele Norsk Tippings overskudd går til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med og bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan selv velge hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende sju prosent av din spilleinnsats.Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går sju kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Ved spill på Multix, Instaspill og Oddsen beregnes grasrotandelen ut fra Norsk Tippings nettoinntekt for disse spillene. Det vil si at spillerens innsats etter fratrekk av Norsk Tippings gjennomsnittlige budsjetterte premieandel for det aktuelle spillet er grunnlaget for beregningen. Det betyr at det ikke har noe å si for din grasrotmottaker hvorvidt du vinner eller ei. På dette nettogrunnlaget beregnes 14 prosent grasrotandel. Dette beregnes hver dag og fordeles til spillernes grasrotmottakere.

Spillerne kan bytte din grasrotmottaker når du måtte ønske det, og så ofte du vil. Den nye grasrotmottakeren får grasrotmidler fra det tidspunktet du endrer.

For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping.

Her kan du fortløpende se hvor mye som har kommet inn på kontoen vår: